tiistai 5. marraskuuta 2013

Suoraan kissatosielämästä

Olen koko aamun yrittänyt vääntää oppimispäiväkirjaa. Ja kyllä, deadline on tänään. Olen sinnitellyt viimeiset kaksi päivää sen voimalla, että puolentoista kuukauden kuluttua olen raapustanut viimeiset luentomuistiinpanoni, palauttanut viimeisenkin viheliäisen oppimispäiväkirjan ja istunut viimeisen tentin. Jäljellä on vielä 38 opintopisteen verran verta, hikeä ja kyyneleitä. Ja saman verran gradua.

Valitettavasti juuri tänä aamuna kissaani on turboahdettu hyperaktiivista rakkautta noin viiden normaalin kissan verran. "Purr. Hypin pöydälle! Rullaan matot. MIAU! Syliin, syliin, syliin. Toin sulle villasukan. Hei pliiiiiiiis!" Otin kissan syliin ja leikin sen kanssa vähän. Yritin imeä siitä kissaenergiaa itselleni. Jospa paukuttaisin oppimispäiväkirjan kasaan hyperaktiivisen kissan tarmolla. Kissa ainakin väsähti. Voisikohan sitä käyttää energialähteenä koko syksyn?

Oatmealin sarjakuva jotenkin kolahti, kun näin sen ekaa kertaa Go4ItVol2:ssa. Ai niin, on mulla toinenkin kissa. Sitä ei kiinnosta. Se suunnittelee maailmanvalloitusta, tai no ainakin ruokakupilla käyntiä.

Sarjakuva The Oatmeal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti